De 5 beste voetbalkroegen van Rotterdam

23 november 2015

De Rotterdammers staan als 12e man sterk achter de club en kijken dan ook met veel passie voetbal. En als het voetbalseizoen daar is hoor je ze over over staat joelen. Alle café’s zitten vol met fans die al blij zijn als er een kleine tv aanwezig is.Wij hebben voor jou een lijstje met de beste voetbalkroegen van Rotterdam. 

 

Poolcafé Delfshaven 

Of het nou Champions League of Oranje live is, bij Poolcafé Delfshaven kan je alles op groot scherm zien! Is er pauze? Neem dan een lekker biertje of ga poolen! Het mooiste van alles is, dat studenten altijd 25% korting krijgen en op donderdag zelfs 33%! Mooi meegenomen dus! Voetbal, bier, vrienden, korting en hapjes, wat wil een student nog meer?

Paddy Murphy’s Irish Pub

De Irish Pub is misschien wel de ideale plek om een heerlijke potje voetbal te kijken. Of het nou de Champions League, Premier League of Feyenoord is, je ziet het allemaal in deze pub. Er is bier in overvloed en het is er erg gezellig, dus je verveelt je niet snel. Naast het voetbal en bier is er altijd wel live muziek waar je lekker naar kan luisteren.

Café The Hide Away

Op loopafstand van de Kuip ligt Café The Hide Away. Dit café is de ideale plek om voor de wedstrijd te verzamelen en na afloop de overwinning te vieren, of het verdriet weg te drinken. Dus lukt het niet om in de Kuyp te kijken, kijk dan gewoon lekker in de kroeg! Als je over de vloer komt voel je je meteen thuis. Maar kijk uit, het zijn wel echte Feyenoorders.

Proeflokaal Reijngoud

Ja toch, niet dan! Hier moet je voetbal kijken jonguh! Althans als je dat wilt natuurlijk. Er zijn genoeg biertjes, 16 bieren op de tab en 100 bieren van de fles, die je lekker kunt nuttigen tijdens een goede voetbalwedstrijd. Hebbie geen zin om voetbal te kijken dan doe je toch mee aan een potje beerpong? Kan je ook nog eens leuke prijzen winnen.

Stadhuisplein

Er zijn genoeg cafés op het plein en het is het leukste uitgaansgebied van Rotterdam, daarom pakken we Stadhuisplein gewoon als één geheel. Belangrijke sportevenementen, zoals: het EK, WK, Champions League voetbal en wedstrijden van Feyenoord worden via grote schermen op het Stadhuisplein vertoond. In elk café is er wel wat te beleven: poolen, bier, leuke heren en dames en muziek. Vind je het niet leuk bij de één dan ga je gewoon naar de buren en neem je daar een afzakkertje!

 

Vind je dat we wat missen of heb je nog tips voor Rotterdam? Laat het ons dan weten in de comments!

Jill Smit

こにちわ! Ja, ik spreek Japans en nee ik hou niet van Sushi, Marketing en Design is mijn ding net als flauwe grapjes

CAMPUSLIFE