De 5 beste voetbalkroegen van Amsterdam

27 september 2015

Als Amsterdammer wil je alleen maar het beste en is het altijd gezellig waar je ook gaat of staat. Daarom is live voetbal kijken op een groot scherm altijd beter dan op een klein scherm. Je kan met je vrienden voetbal kijken op één TV of op 24 TV’s tegelijk.  Daarom hebben wij een lijstje met de beste voetbalkroegen in de hoofdstad, zodat je gelijk vanaf Amsterdam Centraal door kan fietsen voor voetbal en een gerstenatje!

Café Kuijper

Eén van de vele cafés in Amsterdam die, naast live voetbal op een groot scherm, ook vele soorten bier hebben! Café Kuiper heeft een agenda vol met leuke activiteiten. Zo is er bijna elke dag een voetbalwedstrijd te zien en elke week een pubquiz te spelen.

Café Pollux

Het motto van café Pollux is duidelijk: het leven is een feest en dat moet elke dag gevierd worden. En dat doen ze het liefst met jou. Elke dag is er live voetbal, live muziek en heerlijke bieren en koffies. Kijk niet op van wat drukte, want door de ligging van het café komen ook veel toeristen om de hoek kijken. Eén grote gezellige bende dus!

Coco’s Outback

De grootste sportfans komen naar Coco’s Outback want waar je ook zit, je kan altijd meekijken op de twee giga schermen of op één van de 17 TV’s die je overal kan vinden. Wil je iets anders kijken? Geen probleem, vraag het of geef een knipoog en ze willen wel voor je zappen. Ze willen het zelfs voor je opnemen als het niet anders kan (extra fooi mag dan natuurlijk niet ontbreken). Pluspunt: de onbeperkte spareribs en kip. Dus, wanneer gaan we?

The Flying Dutchman

The Flying Dutchman is een vriendelijke bruine kroeg vlakbij Centraal Station. Het is een plek waar veel toeristen en Manchester United fans komen, maar voor ons is het daar ook prima! Ze hebben drie TV’s waarop je alle wedstrijden kan zien. Wil je even geen voetbal kijken of is er een pauze, dan kan je ook voor kiezen om te gaan darten of poolen. Deze kroeg heeft ook een rookruimte, dus hoef je niet buiten te staan om een peuk te roken.

Three Sisters Pub

Een gezellig eetcafé die het huiselijke gevoel wil geven zonder een sportbar te worden. Toch hebben ze wel 24 TV’s waarop je sport kan kijken. De sportkalender staat vol met alle sporten, wanneer die van jou er niet tussen staat kan je ook nog vragen of ze die voor je op willen zetten. De sfeer van Amsterdam, lekkere drankjes en hapjes en de Champions League. Wat ons betreft een topcombinatie.

Jill Smit

こにちわ! Ja, ik spreek Japans en nee ik hou niet van Sushi, Marketing en Design is mijn ding net als flauwe grapjes

CAMPUSLIFE