De 5 beste voetbalkroegen van Eindhoven

23 november 2015

Hedde dè geheurd? Als je Eindhoven niet kan waarderen kun je het leven niet waarderen. En daarom waarderen wij de kroegen die het voetbal uitzenden! Want die grote schermen in het café das verrekkes schon jonguh!


Café-Thuys

De studentenvereniging FACT komt hier elke week en viert dit dan ook goed! Zeker wanneer PSV gaat spelen dan zijn de hapjes in overvloed en als je in een PSV shirtje komt krijg je ook nog eens goeie pintemannuh voor €2,-! Dus zeker een must om te bezoeken tijdens de Champions League. Voor de actuele agenda moet je hier zijn.

The Little One Bar


Champions League of geen Champions League, bij The Little One Bar zijn altijd wel in voor een feestje! Er is niet veel te zeggen behalve dat “the little things count”. Is er geen voetbal, dan hebben ze wel een podium met bekende of upcoming artiesten uit Nederland! Een voorbeeld hiervan is de winnaar van De Beste Singer-songwriter van 2014.

Café Downtown


Pilske, eten en voetbal das gezellug! Downtown is the place to be voor het voetbal seizoen. Ook als je meegetrokken wordt om voetbal te kijken zal je het toch nog gezellig vinden. Een ouderwets gezellig bruin café.

Café Santé


Volgens Café Santé is bier ook goed voor je dieet, want gerst en hop zijn planten, dus dat past prima in elk dieet. Kom daarom goeie pintemannuh drinken uit een fles of uit één van de mega glazen en maak er meteen een wedstrijdje van. Doe dat wel na de wedstrijd, want je wil natuurlijk wel weten wie er gewonnen heeft!

Café ‘t Lempke


“THE CHAMPIIOOONNSSS!” Wordt hier hard geroepen. Zo niet, dan zingen ze wel het lied van PSV. Wil je wat anders? Dat is ook prima, want voor iedereen is er wat. Ze hebben zelfs wet t-shirt contests. Wet t-shirt contest en voetbal? Count us in! Met een pilske erbij natuurlijk.

 

Zijn we er nou één vergeten die er echt bij moet vermeld deze dan in de comments. Houdoe!

Jill Smit

こにちわ! Ja, ik spreek Japans en nee ik hou niet van Sushi, Marketing en Design is mijn ding net als flauwe grapjes

CAMPUSLIFE