De beste burgers op locatie

23 november 2015

Als student heb je zo nu en dan stevige trek. Nu vinden wij een hamburger een prima vette hap om dat geklaag in je maag te stillen. We hebben het dan niet over een fabrieksburgertje van de Mac, maar over een echte lekkere burger. Wij hebben de vier beste hamburger tenten uit de grote studentensteden voor jullie op een rijtje gezet.

 

STROOM @ROTTERDAM

Het restaurant met de beste burgers van Rotterdam. De burgers zijn mede mogelijk gemaakt door Chef Diego, die naast zijn bak kunsten ook nog eens smakelijke foto’s plaatst op zijn Instagram. De burger wordt geserveerd met een mes erin, voor de mensen met een kleine mond. Ook krijg je krokante patatjes en verse groentes bij je burger. Verder krijg je bij je bestelling ook een fles homemade ketchup van de Ketchupfabriek. Wij raden aan om Chef Diego op Instagram te volgen, want van zijn foto’s ga je watertanden. De recepten van Chef Diego kan je ook in de nieuwe populaire cocktail club HUGH proberen, voor als je wil eten en feesten!

De burger is wel iets duurder maar daarbij krijg je verse ketchup en extra kwaliteit, de burger kost €14,-

Met als eerste Meneer Smakers @UTRECHT.

Wanneer je in Utrecht vraagt waar je een goede hamburger kan eten, roept 9 op de 10 Meneer Smakers. Ze serveren ambachtelijke burgers belegd met de meest verse ingrediënten en dat proef je meteen. Plus punt: je kan het ook mee naar huis nemen! En mocht je even willen studeren tijdens het eten, dan kan je je telefoon opladen bij het gratis oplaadpunt. Geen trek? Neem dan een lekker biertje! Let wel op, je kan alleen met pin of creditcard betalen. Dus, helaas pindakaas, je kan niet je wisselgeld van afgelopen weekend uitgeven! Een echte aanrader voor iedereen of je nou thuis voor de buis of in het restaurant met je vrienden wil eten.

De Meneer Smakers burger met geheime Smakers saus kost €7,50

Thrill Grill @AMSTERDAM

Hey, is dat niet die man van Master chef Holland? Ja, dat was ook mijn eerste gedachte toen ik rond keek. Dan zou hier toch wel de ultieme burger moeten zijn. Deze verwachting wordt helemaal waargemaakt, you’re in for a treat! The Classic Beef Thriller wordt met trots gemaakt van Hollandse koeien. Verder ben ik fan van een stevig broodje en niet van zo’n slappe bol, daarom ben ik blij met deze burger. Smeltende kaas, lekkere saus, need I say more? Oh, er wordt ook bier geserveerd! Maar wil je wijn? Da’s ook fijn! Er is voor iedereen wat, dus neem je vrienden mee en probeer het eens uit!

The Classic Beef Thriller met stevige bol en Classic Thriller saus kost €7.95

De Burger @EINDHOVEN

Het leuke aan dit concept is dat je alleen kan kiezen uit 10 burgers met frietjes en eventueel een salade. Dus wil je niet voor een moeilijke keuze staan, dan is De Burger perfect voor jou. Het enige wat hier moeilijk is, is de vraag: “Welke toppings neem ik?” Je kan namelijk naast de burger nog kiezen voor extra toppings! Nu kom je met een beefburger al ver maar de lijst met toppings neigt naar meer. Avocado? Blauwe kaas? Jalapeños? Parmaham? Zoveel keuze! Het enige minpunt is: deze toppings kosten wel extra geld.  Om dat goed te maken, bevat de kaart wel een hangoverburger.  Dus heb je een kater, maar wel trek in een burger, ga dan naar De Burger!

Beefburger is 175 GRAM aan lekkerheid. Medium of rare, we don’t care! De Burger is te eten vanaf €7,50.

Jill Smit

こにちわ! Ja, ik spreek Japans en nee ik hou niet van Sushi, Marketing en Design is mijn ding net als flauwe grapjes

CAMPUSLIFE