Hier vier jij feest tijdens Oud en Nieuw

27 december 2015

Oud en Nieuw komt er weer aan en dat betekent feest, feest en nog eens feest. Het is logisch dat je dat met je familie viert, maar na 12e is het toch wel tijd voor een echt feestje. Wij zetten voor jou de beste feestjes, die nog niet uitverkocht zijn, op een rijtje!

New Years Eve, Kiss me Stupid! – Club AIR, Amsterdam

In Club AIR is er deze avond een house-feestje met namen als: Pep & Rash, Mr. Belt & Wezol, Mitchell Niemeyer, Aaron gill en nog veel meer. Om 23.00 uur begint het feest hier en het gaat door tot 06.00 uur. Een kaartje heb je voor €42,50 en als je niet opschiet voor €49,50. Je bestelt ze hier

HAPPY NEW HAIR! – Paard van Troje, Den Haag

Dit feest ziet er haarfijn uit. En niet alleen wat betreft muziek, want ze hebben ook een hall of fame met de beste kapsels ooit, plaksnorren en een ware barbershop. Er is hier voor ieder wat wils. Houd je van Rock ’n Roll, dan mag je naar Café de Vetkuif, voor 70’s, 80’s en 90’s hits moet je in de kleine zaal zijn genaamd: Big Hair, Don’t Care. Denk je: hoepel op met die oude muziek, dan is grote zaal genaamd Haarfijn, wel iets voor jou. Voor €25 heb je al een ticket. Het feest begint om 22.00 uur en tickets bestel je hier! (wel eerst even registeren) 

Gold & New – Club Arcade, Eindhoven

Ook dit jaar presenteert Biki90 weer een Oud en Nieuwfeestje om niet te  vergeten. Met drie levels up heb jij keuze uit van alles en zo ook een silent disco, wie houdt daar nou niet van? Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even naar de aftermovie van vorig jaar hieronder. Na een nieuwjaarssmakkerd kan je om 00.30 uur meteen bij Gold & New terecht tot 06.00 uur, voor maar €20. Tickets vind je hier

 

Bubbles, Boobs & Bottoms – De Kast, Groningen

Ondanks dat dit feestje in de Kast is, is het toch tijd om uit de kast te komen. Want zoals ze zelf zeggen is dit “The Gayest Night of 2016”. Met een leuke line-up en een heerlijke dresscode is dit feestje bijna compleet, want alleen jij bent nog nodig. Weet je niet wat je aan moet trekken, check dan even de tips hieronder! Dit feestje begint om 00.00 uur en gaat door tot sluit. Tickets koop je hier voor €15! 

Schermafbeelding 2015-12-23 om 10.33.35

TOFFLER NYE 2016 – Toffler, Rotterdam

In dit oude metrostation is het altijd feest en zo ook met Oud en Nieuw. Met onder andere Michel de Hey (3hr set) en Bennie Rodrigues (5hr set) is de toon al gezet. Heb je geen zin om vroeg naar huis te gaan, dan ben je hier op de juiste plek. Dit feest begint namelijk om 01.00 uur en gaat door tot 13.00 uur. Tickets zijn €25 en vind je hier!

Oudjaarsnacht – Basis, Utrecht

Een nacht vol house en techno terwijl jij het nieuwe jaar inluidt, wie wil dat nou niet? Ook kan je hier om 12 uur het vuurwerk vanaf de Oudegracht bekijken, dat is toch wel het kersje op de taart. Met namen als: William Kouam Djoko, Tsepo en nog vele anderen kan dit feest niet kapot. Wil jij hier bij zijn? Dan moet je snel zijn, de early bird en regular tickets zijn namelijk al uitverkocht. Voor een kaartje betaal je nu €17,50 en die haal je hier

Emily Houtkooper

Student Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. Op het moment uit ik mijn liefde voor actualiteit en blogs bij CampusLife en tap ik biertjes bij de Ziggo Dome.

CAMPUSLIFE