Hippe sokken blijven ook in 2016

8 januari 2016

De trend van afgelopen jaar gaat in 2016 gewoon door. Hippe, kleurrijke sokken met een tof printje erop. Hipsters begonnen er ooit mee, maar de gewone burger heeft ze ook geadopteerd. Iedereen heeft tegenwoordig wel een gek paar sokken en we laten ze maar wat graag zien. Persoonlijk heb ik nooit van saaie zwarte of witte sokken gehouden en zijn mijn meeste normale sokken egaal oranje. Al mijn sokken hebben een printje.

 

Omdat ik jullie ook allemaal vrolijke voeten gun, zet ik voor jullie een paar toffe sites op een rij waar deze hippe voetverwarmers te verkrijgen zijn.

 

1.  Happy Socks: De aanstichter van de blije-sokkentrend. De moeder van alle vrolijke voeten. Voor €8 heb je al een paar. Ook zijn deze sokken in veel winkels te krijgen zoals de Bijenkorf. Happys socks is een echte aanrader, omdat ze erg veel keuze hebben en al sokken even happy zijn.

 

happy socks

 

2. H&M: Je zal je verbazen, maar ook het grote Zweedse warenhuis heeft tegenwoordig hippe sokken. Vooral op de kinderafdeling zijn ze echt te gek. Toch kunnen ze er op de volwassenenafdeling er ook mee door. Ze zijn er voor mannen en vrouwen! Prijzen verschillen. Ondanks dat ze wel een aantal hippe sokken hebben, blijft het arrangement normale sokken groter.

 

hm sokken

 

3.  Sock and Roll: Laat je sokken rocken. Met verschillende printjes en leuke prijzen slaag je hier gemakkelijk! Je hebt al een paar voor €4,95. Het is nog maar een start-up, dus ze hebben nog niet heel veel keuze. De sokken die ze hebben zijn in ieder geval erg happy! Daarnaast lijken ze erg veel op Happy Socks en zijn ze €3 goedkoper.

 

sock and roll

 

4. Kaibi: Hier vind je veel sokken. Met printje of zonder printje, mannen of vrouwen, het maakt ze allemaal niet uit. Ook hebben ze hier lekker warme sokken voor de echte ijsklompjes. De sokken kosten rond de €5. Ben je van alle sokkenmarkten thuis, dan moet je hier echt zijn.

 

kiabi

 

Heb je geen zin om online te bestellen. Dan kan ik ook zeker de Primark aanraden. Hier heb je ook echt van alles. Zo heb ik er laatst nog Harry Potter (guilty pleasure) sokken gehaald. Je betaalt er weinig voor, al vanaf €1, maar de kwaliteit van de sokken is daardoor wel wat matig.

Emily Houtkooper

Student Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. Op het moment uit ik mijn liefde voor actualiteit en blogs bij CampusLife en tap ik biertjes bij de Ziggo Dome.

CAMPUSLIFE